Presentatie Benchmark duurzaam beleggen door verzekeraars 2021

  • Datum: 02/09/2021
  • Tijd: N.t.b.
  • Locatie: Het Verbond van Verzekeraars, Den Haag & Online

NB. De datum van dit event is gewijzigd van 8 juli naar de (voorlopige) datum van 2 september, omdat wij er belang aan hechten dat we de winnaars kunnen feliciteren en het moment persoonlijk kunnen vieren met een ieder die zo hard heeft gewerkt aan dit onderzoek.

In september presenteert Angélique Laskewitz, algemeen directeur van de VBDO, de belangrijkste resultaten uit en publicatie van de Benchmark on Responsible Investment by Insurance Companies in the Netherlands 2021: Welcome to the real world.

De presentatie zal in hybride vorm plaatsvinden bij Het Verbond van Verzekeraars in Den Haag. Wanneer u zich aanmeldt via onderstaande knop, ontvang u t.z.t. per e-mail een videolink naar de online editie van het evenement.

Voorlopig programma

  • Opening (VBDO & Het Verbond)
  • Duurzame verzekeringsproducten (Turien)
  • Duurzaam beleggen – best practices (N.t.b. verzekeraar)
  • Felicitatie winnaar Duurzame Verzekeraar Award 2021

Aanvraag benchmark verzekeraars

Wilt u als een van de eersten een digitaal exemplaar van de benchmark ontvangen? Laat het ons weten, dan sturen wij u deze op de publicatiedatum in september per e-mail toe.

Aanmelden