Presentatie Benchmark duurzaam beleggen door verzekeraars 2021

  • Datum: 08/07/2021
  • Tijd: N.t.b.
  • Locatie: Het Verbond van Verzekeraars, Den Haag & Online

Op 8 juli presenteert Angélique Laskewitz, algemeen directeur van de VBDO, de belangrijkste resultaten uit en publicatie van de Benchmark on Responsible Investment by Insurance Companies in the Netherlands 2021.

De presentatie zal zo mogelijk in hybride vorm plaatsvinden bij Het Verbond van Verzekeraars in Den Haag. Wanneer u zich aanmeldt via onderstaande knop, ontvang u t.z.t. per e-mail een videolink naar de online editie van het evenement.

Aanvraag benchmark verzekeraars

Wilt u als een van de eersten een digitaal exemplaar van de benchmark ontvangen? Laat het ons weten, dan sturen wij u deze op 8 juli per e-mail toe.

Aanmelden