nl nl en en

Expert sessie kinderarbeid en de financiële sector

  • Datum: 16/11/2021
  • Tijd: 10:00 - 11:00
  • Locatie: Online

NB. De voertaal van dit event is Engels

Met veel plezier kondigen wij de laatste expert sessie aan in deze serie over kinderarbeid en institutionele investeerders.

Tijdens dit webinar presenteert VBDO projectmanager Sara Heinsbroek de belangrijkste resultaten uit het rapport over kinderarbeid in verantwoord beleggen onder Nederlandse institutionele beleggers. Dit rapport is tot stand gekomen in samenwerking met de Work: No Child’s Business Alliance.

Daarnaast delen Josje Beukema, Lobby & Advocacy officer Children’s Rights & Business bij Save the Children en Ekany Dillis, Programme Coordinator bij African Network For the Prevention and Protection Against Child Abuse and Neglect – hun visie op dit onderwerp.

Registratie

Registratie voor dit event is niet langer mogelijk.