nl nl en en

Ocean sustainability

  • Datum: 16/06/2022
  • Tijd: N.t.b.
  • Locatie: Online

NB. De voertaal van dit event is Engels.

Leven onder water (SDG 14) maakt deel uit van het fundament van een bloeiende samenleving en economie.

Met name onze oceanen hebben veel cruciale functies. Oceanen zijn een enorme natuurlijke tank voor koolstofemissies, ze zorgen voor kustbescherming en spelen een vitale rol in de voedselketen. Maar met een opwarmende planeet verslechtert de effectiviteit van de oceanen als koolstofput enorm.

Oceanen worden ook geconfronteerd met vele andere bedreigingen: b.v. vernietiging van kusthabitats, vervuiling en overbevissing, om er maar een paar te noemen. De publieke en private sector hebben fiduciaire plichten om deze uitdagingen aan te pakken en op te lossen. In dit webinar, georganiseerd i.s.m. DWS bespreken we strategie├źn van investeerders om de bedreigingen van onze oceanen te beperken en oplossingen te bieden.

Programma

Sprekers en programma volgen spoedig. 

Aanmelden

U kunt zich registreren voor dit event via onderstaande knop. U wordt dan doorverwezen naar de DWS omgeving op BrightTalk, het platform dat we gebruiken voor het hosten van dit event.

Aanmelden