nl nl en en

The purpose of finance and investment – Aflevering 5: Transforming finance

We staan voor grote, mondiale uitdagingen op het gebied van duurzame ontwikkeling. Deze vraagstukken eisen gedegen financiële besluitvorming van zowel investeerders op kapitaalmarkten, CFO’s binnen bedrijven als beleidsmakers van de overheid, willen we ze het hoofd bieden. Zeker nu zelfs de private markten de gevolgen beginnen te ondervinden van instortende ecosystemen.

In deze aflevering bespreken Hans Stegeman, Chief investment strategist bij Triodos Investment Management en William Burckart, President bij TIIP – The Investment Integration Project, wat er nodig is voor het verbinden van financiën aan de uitdagingen van onze maatschappij.

Overige afleveringen

Alle afleveringen van the Purpose of Finance and Investment zijn ook terug te vinden op Spotify (geen account vereist).