nl nl en en

Privacy policy VBDO

Uw privacy is belangrijk voor ons. Wij houden ons aan wet- en regelgeving. Zoals bijvoorbeeld de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Nederlandse Uitvoeringswet AVG. Wij behandelen persoonsgegevens verantwoord en zorgvuldig. Wij verkopen geen persoonsgegevens aan derde partijen.

Dit privacy-beleid is van toepassing op de diensten, waaronder onder andere de website en (digitale) mailings, van VBDO. Mailings kunnen informatie bevatten over onze activiteiten, verduurzaming van de kapitaalmarkt en uitnodigingen voor events. Door gebruik te maken van onze diensten geeft de betrokkene aan dit privacy-beleid te bevestigen, te accepteren en toestemming te geven voor het verwerken van zijn/haar persoonsgegevens.

Lees ons privacy-beleid alstublieft.