nl nl en en

Athora Netherlands meest duurzame verzekeraar van Nederland

Vandaag kwam uit de resultaten van de nieuwe benchmark Responsible Investment by Insurance Companies 2021 naar voren dat Athora Netherlands de meest duurzame verzekeraar van Nederland is. De VBDO feliciteert Athora van harte met deze welverdiende titel! Annemarie Mijer, CRO van Athora Netherlnds nam de prijs in ontvangst.

Met een stijging van maar liefst 7 posities krijgt De Goudse de eretitel van snelste stijger. Pieter de Frel, Bestuurslid Financiën en Risk: “De Goudse staat als familiebedrijf midden in de maatschappij en vindt duurzaam ondernemen belangrijk, ook voor onze beleggingen. De afgelopen jaren heeft de Goudse haar investeringen in duurzaamheid uitgebreid. Dit wordt bevestigd door de uitkomst van het benchmarkonderzoek.” Jan Beekman, Portefeuillemanager Beleggingen nam namens de Goudse de award in ontvangst.

De opnames van het webinar met daarin de bekendmaking van de resultaten van onderzoek, is beschikbaar op onze website.