nl nl en en

VBDO aangestelde partner van BlueFIN summit 2022

  • Datum: 19/10/2022
  • Tijd: -
  • Locatie: Barcelona, WTC

De VBDO is aangesteld als partner van Bluefin2022. Graag laten we onze stakeholders kennis maken met de summit op 19 oktober.

De Global Blue Finance Summit – BlueFIN, georganiseerd door de World Ocean Council (WOC), is gelanceerd als dé toonaangevende conferentie over oceaaninvesteringen en -financiering. Het thema van BlueFIN 2022 richt zich op Ocean Investing for Ocean Impact.

SOS 2019, waarin het thema Investing in Ocean Futures: Finance and Innovation for the Blue Economy werd verkend, leidde tot BlueFIN. Het was het meest uitgebreide wereldwijde blue finance-evenement dat tot nu toe is georganiseerd. In samenwerking met de stad en de haven van Barcelona houdt de World Ocean Council zowel SOS 2022 (17-18 oktober) als BlueFIN 2022 (19 oktober) in het World Trade Center Barcelona. Deze evenementen worden gevolgd door OCEANOVATION MEETUP x Barcelona (20 oktober), georganiseerd door onze belangrijkste strategische partner IMPACT2DAY.

BlueFIN22-programma

Een volledig overzicht van de agenda van de top vindt u hier (ENG).

VBDO ledenkorting

Ben je VBDO-lid en heb je interesse om deel te nemen aan dit evenement, laat het ons dan weten en we sturen je een code voor 15% korting.

Over de World Ocean Council (WOC)

De wereldwijde bedrijfsorganisatie voor de blauwe economie.

WOC is de sectoroverschrijdende alliantie voor actie van de particuliere sector op het gebied van duurzaamheid, rentmeesterschap en wetenschap van de oceaan. Sinds 2010 richt WOC zich op initiatieven en acties om problemen aan te pakken die van invloed zijn op de gezondheid van de oceaan en duurzame ontwikkeling.

Onze leden zijn onder meer leiders in de scheepvaart, toerisme, visserij, aquacultuur, hernieuwbare energie, oceaantechnologie en investeringen, en maken deel uit van het WOC-netwerk van meer dan 35.000 belanghebbenden uit de oceaanindustrie van over de hele wereld.

Aanmelden