nl nl en en

Klimaatwebinar Stan&Wende

  • Datum: 06/12/2023
  • Tijd: 12:15-13:15
  • Locatie: Online

NB. Dit evenement wordt georganiseerd door VBDO lid Stan&Wende. U vindt hieronder de uitnodiging voor het webinar:


Op 6 december organiseert Stan&Wende het Grote Klimaatwebinar met niemand minder dan Tom Middendorp. We gaan met hem in gesprek over zijn boek ‘Klimaatgeneraal’. Een belangrijk, hoopvol en provocerend boek dat mensen wereldwijd aanzet om te reflecteren en actie te ondernemen.

Met zijn blik op de toekomst gericht laat de voormalig Commandant der Strijdkrachten zien dat klimaatverandering de grootste uitdaging van deze tijd is. Met name het toenemende tekort aan water is een belangrijke aanjager van spanningen. Zo zijn klimaatverandering en veiligheid sterk met elkaar verbonden.

Maar gelukkig zijn er ook oplossingen. We hebben onderstaand plaatje al vaker laten zien. En je gaat hem nog vaker zien, want hij is zo veelzeggend en belangrijk! Korte toelichting: Als we kijken naar pensioenbeleggen, dan toont recent onderzoek aan dat geld wat duurzaam belegd wordt tot 27 keer meer CO2-besparing oplevert dan andere manieren om de CO2-uitstoot te verminderen. Een belangrijk deel van de oplossing, dus.

Welke vragen heb jij zelf aan Tom Middendorp? Stel ze gerust van tevoren bij je aanmelding. Tijdens het webinar nemen we ruim de tijd om live alle vragen te beantwoorden.

Natuurlijk wordt er ook van dit webinar een opname gemaakt. Als je dus 6 december niet kunt: schrijf je toch in, dan krijg je namelijk de link van dit speciale webinar later in je mailbox.

Wij kijken er erg naar uit! En we vinden het heel mooi als zoveel mogelijk mensen hierbij zijn. Niet voor ons, wel voor het klimaat. En het bijzondere en inspirerende verhaal van Tom Middendorp hierover.

Aanmelden

Registreren kan kosteloos via onderstaande aanmeldknop (u wordt doorverwezen naar een externe website).

Aanmelden