nl nl en en

Univé wordt lid bij de VBDO

Met veel plezier verwelkomen wij Univé als nieuwste lid van de VBDO. Univé onderstreept hiermee haar belang in de maatschappij.

Erik de Boer, directeur Finance & Risk bij Univé: “Als coöperatie zonder winstoogmerk helpen we onze 1,7 miljoen leden met het voorkomen van schade en het beperken van risico’s. Al sinds onze oprichting ruim 230 jaar geleden hebben we aandacht voor hoe we onze organisatie doorgeven aan de volgende generaties. Daarom vinden we het belangrijk om in onze beleggingskeuzes niet alleen financiële aspecten mee te nemen, maar ook milieu- en sociale aspecten.

Wij streven naar een progressief beleid op het gebied van duurzaam beleggen en willen een positieve impact hebben op mens, milieu en maatschappij. Om zo te streven naar een duurzame wereld. Met het lidmaatschap erkennen we het belang van de verduurzaming van de kapitaalmarkt en ondersteunen we VBDO als onafhankelijke partij in de markt die kennisdeling en samenwerking in de branche op duurzaam beleggen faciliteert en onafhankelijk inzicht creëert.”

Namens al onze leden en het gehele VBDO-team willen we Univé van harte welkom heten bij onze vereniging. We kijken uit naar een prettige en duurzame samenwerking!