Warning: Declaration of Custom_Menu_Wizard_Walker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/vhosts/vbdo.nl/httpdocs/wp-content/plugins/custom-menu-wizard/include/class.walker.php on line 0 Warning: Declaration of Custom_Menu_Wizard_Sorter::walk($elements, $max_depth = 0) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/vhosts/vbdo.nl/httpdocs/wp-content/plugins/custom-menu-wizard/include/class.sorter.php on line 0 Investor Guide: Integratie van belastingen in verantwoord beleggen – Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling

Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling

Investor Guide: Integratie van belastingen in verantwoord beleggen

Download

Publicatie: Investor Guide: Integration of tax in responsible investment

De VBDO heeft een investeerdersgids op het gebied van verantwoord belastingbeleid uitgebracht. De gids richt zich op institutionele investeerders en geeft handvatten hoe zij op een verantwoorde manier de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van fiscale en governance wet- en regelgeving kunnen integreren in zowel hun interne bedrijfsvoering als in de  investeringen.

Deze gids is in nauwe samenwerking met PwC Nederland tot stand gekomen. Het eerste exemplaar van de studie is aangeboden aan de heer Abma (Eumedion) en mevrouw van Lamoen (Robeco).