nl nl en en

VBDO verwelkomt nieuwe leden ClientEarth en FAIRR Initiative

Namens de VBDO verwelkomt algemeen directeur Angélique Laskewitz ons nieuwste leden ClientEarth en FAIRR.

ClientEarth

“ClientEarth is een van ’s werelds meest ambitieuze milieuorganisaties. We werken samen over grenzen, systemen en sectoren heen en gebruiken de wet om het leven op aarde te beschermen. Wij geloven dat een toekomst waarin mens en planeet samen gedijen niet alleen mogelijk is: het is essentieel. We gebruiken de kracht van de wet om het systeem te veranderen – het informeren, implementeren en handhaven van de wet, het adviseren van besluitvormers over beleid en het opleiden van juridische en justitiële professionals”.

Kijk voor meer informatie op www.clientearth.org

FAIRR Initiative

“Het FAIRR Initiative, opgericht door de Jeremy Coller Foundation, is een gezamenlijk investeringsnetwerk dat het bewustzijn vergroot van de risico’s en kansen op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur (ESG) die worden veroorzaakt door intensieve veehouderij. Met kantoren in Londen bieden we geavanceerd onderzoek, best practice-tools en mogelijkheden voor samenwerking om beleggers te helpen deze risico’s en kansen te integreren in hun investeringsbeslissingen en actieve beheersprocessen”.

Kijk voor meer informatie op www.fairr.org

Het team van de VBDO kijkt van harte uit naar een duurzame samenwerking met beide organisaties.