nl nl en en

VBDO verwelkomt FAIRR als nieuw lid

Het FAIRR-initiatief is een gezamenlijk investeringsnetwerk van $ 48 biljoen, waar u gratis lid van kunt worden. FAIRR werkt samen met institutionele beleggers om de materiële ESG-kwesties in verband met intensieve veeteelt- en viskweeksystemen te definiëren, ondersteunt hen bij samenwerkingsovereenkomsten en biedt hen de tools die nodig zijn om deze informatie te integreren in hun vermogensbeheer en investeringsbeslissingen. Dit omvat de Coller FAIRR Index, ’s werelds eerste uitgebreide beoordeling van de grootste wereldwijde bedrijven op het gebied van dierlijke eiwitten op het gebied van milieu, sociale en bestuurskwesties.

FAIRR en de VBDO kijken uit naar een duurzame en vruchtbare samenwerking.

Meer informatie kunt u vinden op de website van FAIRR (EN).