nl nl en en

Presentatie AVA engagement resultaten en rapport 2022

  • Datum: 30/06/2022
  • Tijd: 15:00 - 17:00
  • Locatie: BNP Paribas, Amsterdam

NB. De voertaal van dit webinar is Engels.

Al ruim een kwart eeuw is de VBDO trouw bezoeker van algemene aandeelhoudersvergaderingen (AVA’s). Jaarlijks stellen we kritische vragen aan de bestuurders van om en nabij 40 Nederlandse, beursgenoteerde bedrijven, ter bevordering van een duurzame bedrijfsvoering. Ieder jaar rapporteren we over de impact van onze engagement, zoals terug te lezen in ons AGM Engagement report 2021 – setting the pace.

Programma

Programma volgt z.s.m.

AVA thema’s 2022

De vragen stellen we naar aanleiding van een drie focusthema’s, een E, een S en een G thema. Elk focusthema’s houden we aan over een periode van drie jaar. Na drie jaar engagement op een thema gaan we in gesprek met onze leden om te bepalen welke andere thema’s onderbelicht zijn en op de agenda zouden moeten staan van beursgenoteerde ondernemingen. Hierdoor blijven we actueel en krijgen we over meerdere jaren zicht op de prestaties van bedrijven binnen een thema. In 2022 stelt de VBDO vragen over biodiversiteit (jaar 1), arbeidsomstandigheden in de keten (jaar 3) en diversiteit (jaar 3).

AVA agenda 2022

Een overzicht van alle bezochte en nog te bezoeken AVA’s staat op onze AVA-kalender 2022.

Aanmelden

Via onderstaande knop kunt u zich registreren voor dit event.

Aanmelden