nl nl en en

The purpose of finance and investment – Aflevering 2: An evolving approach to risk

In de 5-delige podcastserie the Purpose of finance and investment, helpen 10 financiële en duurzaamheidsexperts ons bij het verkennen en heroverwegen van enkele van de meest fundamentele, leidende principes van onze financiële besluitvorming.

In deze aflevering bespreken Mathijs van Dijk, Scientific director bij Netspar en Chris Canavan, Managing director bij Lion’s Head Global Partners, wat we eigenlijk bedoelen wanneer we het hebben over risico, en geven antwoord op vragen als “hoe wordt risico begrepen binnen sustainable finance” en “is een ESG-benadering voldoende om te zorgen voor duurzaamheid in de echte wereld?”

Overige afleveringen

Alle afleveringen van the Purpose of Finance and Investment zijn ook terug te vinden op Spotify.