nl nl en en

Freek van Til en Stijn Scholten versterken VBDO team

Vanaf september zijn we twee medewerkers rijker geworden. Met veel plezier en genoegen stellen we ze aan u voor.

Freek van Til

Sinds enkele jaren ben ik dagelijks bezig met duurzaamheid, in de breedste zin van het woord. Die gedrevenheid is begonnen vanuit interacties met zowel like-minded personen, als in eerdere werkervaringen bij o.a. Greenpeace New Zealand en het Radboud Green Office .

De afgelopen twee jaar is dit verder versterkt tijdens mijn Master Antropologie en Ontwikkelingsstudies, met als afstudeerrichting Impact Investing en SDG-engagement van de Nederlandse financiële sector. Ik kijk erg uit naar mijn verdere ontwikkeling bij de VBDO, waar ik mijzelf naar hartenlust kan inzetten voor een duurzamere toekomst.’

Freek houdt zich in eerste instantie bezig met projecten als Impact Investing en collectieve engagement voor verantwoorde mijnbouw.

Stijn Scholten

‘Duurzaamheid is een onderwerp dat mij aan het hart gaat, in mijn werk wil ik mij kunnen inzetten voor een duurzamere wereld. De VBDO maakt deze wens mogelijk. Bij de VBDO werk ik samen met leuke en gedreven collega’s en delen wij allemaal het verlangen om een duurzame en verantwoorde kapitaalmarkt te realiseren. In andere woorden: bij de VBDO ga ik werken aan fundamentele vraagstukken en op die manier een bijdrage leveren aan een gezondere en meer rechtvaardige wereld.’

Stijn heeft recent aan de Universiteit Utrecht zijn opleiding Philosophy, Politics and Economics afgerond en liep afgelopen jaar stage bij ons. Hij gaat aan de slag met ons innovatieproject over verantwoorde investeringen in de energietransitie.