nl nl en en

Schuren voor het goede doel

In de aflevering Schuren voor het goede doel van de podcastserie  Even Samen Gevat, bespreken Angélique Laskewitz, directeur van de VBDO en Jan-Albert Koopman van BNP Paribas hoe zij zich inzetten voor een duurzamere samenleving, als privépersonen en vanuit hun zakelijke partnership. Hoe kun je bedrijven en institutionele beleggers positief kritisch aan de tand voelen en daarmee helpen om niet alleen rapportering maar ook positieve impact te realiseren op onderwerpen als diversiteit, biodiversiteit en het opschalen van duurzame energie? Over veel punten zijn ze het eens, zoals samenwerken, kritische vragen stellen, het hanteren van een moreel kompas en gezond boerenverstand. Maar hoe zetten we onszelf en elkaar nu aan tot actie en gaat we verder dan rapportages en verslaglegging?