nl nl en en

Global Impact Investing Network enquête

Gevraagd: survey respondenten

Het doel van de Global Impact Investor Survey, is om meer te weten te komen over de asset allocatie van uw organisatie aan impact, impact meting en managementpraktijken, en percepties over de toestand van de impact beleggingsmarkt.

Dit onderzoek biedt een uitgebreid overzicht van de markt en resultaten in de meest geciteerde publicaties over activiteit, praktijk en trends in impact beleggen. De GIIN zal de gegevens die via deze enquête zijn verzameld, verzamelen, aggregeren en analyseren om onderzoekspublicaties over impact beleggers te produceren die dit jaar voor het publiek beschikbaar zullen worden gesteld.

Respondenten krijgen met voorrang toegang tot de bevindingen. Organisaties krijgen de keuze om te worden erkend als deelnemers aan het onderzoek in de rapport bijlage. Alle gegevens blijven vertrouwelijk en worden alleen in geaggregeerde vorm anoniem gepresenteerd.

Vul de enquête volledig in vóór 8 maart. Met de juiste informatie bij de hand kost dit ongeveer 45 minuten van uw tijd. Volg deze richtlijnen: De enquête moet worden ingevuld door het managementteam met één inzending per organisatie. Alle vragen dienen te worden beantwoord met betrekking tot de impact beleggingsportefeuille(s) die uw organisatie beheert, tenzij anders vermeld. Om uw werk op te slaan en ernaar terug te keren, klikt u op de knop ‘afsluiten’ en gebruikt u vervolgens de originele link vanaf dezelfde computer.

Na het invullen van de enquête doet u automatisch mee aan een loterij om een gratis ticket te winnen voor het GIIN Impact Forum, 4-5 oktober 2023, in Kopenhagen, Denemarken.