nl nl en en

Seminar Biodiversity loss – mind the impact! (AXA)

  • Datum: 19/09/2023
  • Tijd: 12:00 - 19:00
  • Locatie: Naturalis, Leiden
Dit evenement wordt georganiseerd door VBDO lid AXA, met ondersteuning van de VBDO.

De biodiversiteit gaat in het snelste tempo in onze geschiedenis achteruit. Ons financiële systeem is afhankelijk van biodiversiteit, maar draagt tegelijkertijd bij aan deze achteruitgang. Beleggers en bedrijven hebben veel mogelijkheden om de risico’s van biodiversiteitsverlies te beperken en een positieve impact op de biodiversiteit te hebben.

Samen met een vooraanstaande groep deskundige sprekers van AXA IM, VBDO, Iceberg datalab, ASN Bank, IUCN NL, verschillende Nederlandse pensioenfondsen en meer, bespreken we hoe financiële instellingen de curve van biodiversiteitsverlies effectief kunnen ombuigen.

Registratie voor dit evenement is niet langer mogelijk.