nl nl en en

Morningstar Sustainable Investing Summit (11 & 12 Okt)

  • Datum: 11/10/2023
  • Tijd: 8:00 - 23:00
  • Locatie: Felix Merites, Amsterdam

NB. De summit is een sterk samengesteld evenement met een programma gericht op Chief Investment Officers, bestuursleden, Senior Portfolio Managers en ESG/Impact Investing Officers van professionele organisaties. Morningstar behoudt zich het recht voor om registranten die niet bij deze doelgroep passen, te weigeren.

De Morningstar Sustainable Investing Summit is uw persoonlijke verdieping in de strategieën, mentaliteitsveranderingen, methoden en hulpmiddelen die u nodig hebt om duurzaam financieel succes op de lange termijn op te bouwen in 2023 en daarna.

Download de PDF voor een overzicht van het volledige programma of ga naar de website van de summit voor meer informatie.

Aanmelden