nl nl en en

Stagevacature: Projectassistent Benchmark Duurzaam Beleggen

Zie jij jezelf onderzoek doen naar trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaam beleggen? Ben jij sterk in het analyseren van beleid en resultaten uit onderzoek? Vind je het belangrijk dat je werk een positieve bijdrage levert aan de wereld? Dan is dit de stage waar je naar zoekt!

Bij de Verenging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO) draag je bij aan het verduurzamen van de kapitaalmarkt. Wij helpen organisaties bij het maken van keuzes die verder kijken dan enkel financieel gewin, maar ook sociale, milieu en bestuurlijke aspecten in overweging nemen.

Bij de VBDO krijg je de kans om volwaardig mee te draaien in een jong, informeel en gedreven team, terwijl je toegang krijgt tot een groot, professioneel netwerk.

In ruil daarvoor zijn wij vanaf maart of uiterlijk april op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige stagiair, die ondersteunt bij het uitvoeren van onze benchmarks over duurzaam beleggen.

>> Lees verder