nl nl en en

VBDO wenst u allen een gezond, gezegend en duurzaam 2023

Op 22 december beleefde het VBDO-team een prachtige, passende en warme afsluiting van een heel mooi en veelbewogen VBDO-jaar. Samen genoten we van het jaarlijkse  VBDO-Kerstdiner, gehost door en bij onze directeur Angélique thuis aan de eettafel, met als ludiek thema “Mamma Mia”.
Ondanks dat we het afgelopen jaar afscheid namen van een aantal trouwe collega’s, hebben we een sterk team behouden door het verwelkomen van nieuwe gezichten. We hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat we ook de komende jaren ons succesvol kunnen blijven inzetten voor het verduurzamen van onze kapitaalmarkt.

We wijzen u graag nog op enkele hoogtepunten van het afgelopen jaar:

Publicaties

Webinar opnames

Podcasts

Natuurlijk ook de beste wensen voor 2023, het gehele team hoopt dat u gezegend bent met een gezond en duurzaam 2023!
(Op foto, vlnr en bnb); Angélique Laskewitz, Fatima Achouitar, Stijn Scholten, Freek van Til, Emiek Heemstra, Sara Heinsbroek, Jacqueline Duiker, Florine Kits van Heijningen, Olivier Hofman, Mart van Kuijk)